Den Ultimative Cheeseburger
Den Ultimative Cheeseburg
Ingredienser
500 g hakket oksekød (8-10% fedt)
4 burgerboller
4 skiver cheddarost
2 løg, skåret i tynde skiver
2 spsk smør
2 spsk sukker
Salt og peber
Frisk salat
1 tomat, skåret i skiver
4 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1 spsk ketchup
4 portioner
15 minutters forberedelse
20 minutters tilberedning
35 minutters samlet tid
Forberedelse
Fremgangsmåde
Trin 1: Forbered kødet
Del det hakkede oksekød i fire lige store portioner og form dem til burgerbøffer. Krydr med salt og peber på begge sider.
Trin 2: Karamelliser løgene
Smelt smør i en pande ved middel varme. Tilsæt løgskiverne og sukker. Steg dem langsomt, indtil de bliver gyldne og karamelliserede (ca. 10-15 minutter). Sæt dem til side.
Trin 3: Steg burgerbøfferne:
Opvarm en grill eller stegepande ved høj varme. Steg bøfferne i 4-5 minutter på hver side, eller indtil de er stegt efter din smag. Læg en skive cheddarost på hver bøf det sidste minut, så osten smelter over bøfferne.
Trin 4: Forbered burgerbollerne
Rist burgerbollerne let på grillen eller i ovnen. Smør bunden af hver bolle med mayonnaise og toppen med en blanding af dijonsennep og ketchup.
Step 5: Saml burgere
Læg en bøf med smeltet ost på hver bolle, og top med karamelliserede løg, en skive tomat og frisk salat. Læg toppen af bollen på, og server straks.
Flere opskrifter
Hvidløg og Rosmarin Ribeye
Saftige ribeye bøffer med hvidløg og rosmarin – med friske urter, der gør hver bid uforglemmelig.
Kebabwraps med Frisk Topping
Saftigt kebabkød i fladbrød, toppet med tomater, rødløg, feta og persille for en smagfuld oplevelse.